SOLASLAGUNA

OTSAILEKO SAIO OSAGARRIKO HITZORDUA

MENU BEGETARIANO IKASTAROA eta ondotik bazkaria

OTSAILAREN 25EAN, LARUNBATA

IKASTAROA EMATEKO ARDURADUNAK GURE SOLASLAGUNAK IZANEN DIRA:

Karloz Patxeko (Ezkurra)

Itziar Irastortza (Doneztebe)

Isabel Rezola (Elizondo)

Prestatu beharreko menua:

Babaganus: berenjenarekin egindako pasta-purea, patearen antzera jaten da. Erdi ekialdetik datorren jakia da.

Entsalada beroa

Falafel: Jaki arabiarra da, garbantzuekin edo babekin egindako kroketa antzekoa.

Erosketak egiteko hitzordua, Maylin ostatuan 10:30ean izanen da. Bertan kafetxoa hartu eta menua prestatzeko beharrezkoak diren osagaien zerrenda eginen dugu. Zerrenda prest dugularik, EROSKETAK EGITERA JOANEN GARA.

Eta handik, ikastaroa eta bazkaria!!!